* |
Gurme Kuzu Kuşbaşı
(Kol Kısmından yada But kısmından) |
* |
Gurme Kuzu But
(Bütün) (2 - 2,5 kg.) |
* |
Gurme Kuzu Kol
Tandır (Bütün) (Yaklaşık 1,75 kg.) Kemikli veya kemiksiz |
* |
Gurme Kuzu Pirzola
|
* |
Gurme Kuzu Taç
Pirzola (Bütün) (Yaklaşık 3 kg.) Özel İtalyan düğümüyle
bağlanır. |
* |
Gurme Kuzu Karski |
* |
Gurme Kuzu Bonfile
|
* |
Gurme Kuzu İncik
(Adet) (350 - 400 gr.) |
* |
Gurme Kuzu Kapama
|
* |
Gurme Kuzu Kaburga
(Dilimlenmiş) |
* |
Gurme Kuzu Beyti |
* |
Gurme Kuzu Rosto
(Bütün) (2 - 2,5 kg.) İtalyan usulü iple bağlanmış, tane
karabiberli veya garnitürlü |
* |
Gurme Kuzu But
Sarma (Bütün) (2 - 2,5 kg.) Tane karabiberli veya garnitürlü
|
* |
Gurme Kuzu Şiş
(Kuzunun but kısmından) Pişirilmeye hazır çöp şişlere takılmış. |
* |
Gurme Kuzu
Külbastı (Kuzunun but kısmından yada fileto kısmından) |
* |
Gurme Soslu Kuzu
Şiş (Pişirilmeye hazır çöp şişlere takılmış) |
* |
Gurme Soslu Kuzu
Külbastı |
* |
Gurme Soslu Kuzu
Pirzola |
* |
Gurme Süt Kuzu
Kokoreç (Bütün yada doğranmış) |